16.08.2007 г., 15:14 ч.  

Закана 

  Поезия
633 0 2



Болката се съживи
и образа на гарван придоби.

Следващ пътя на изгубените си мечти,
ще те следвам неотлъчно, докато
смъртта ни раздели.


Мен ме няма,
гарванът се роди.

© Тайна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??