2 abr 2008, 10:02

"Заклевам те!" 

  Poesía » De amor
720 0 2
Заклевам те до край да ме обичаш
и всяка болка тебе да гори!
Заклевам те до край за мен да питаш,
сърцето ти за мен да изгори!

Заклевам те да падаш и да ставаш,
от ударите силно да горчи!
Заклевам те за мен да страдаш,
да не пресъхнат твоите очи!

Заклевам те без сили да се молиш
за малко милост, за любов!
Заклевам те сам щастие да просиш,
да не чуваш и не виждаш зов!

Закалевам те като мен да те боли,
усмивката от мъката фалшива!
Заклевам те във този наш живот
за мен да страдаш, докато съм жива!

© Кристина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??