11 dic 2007, 11:22

Заклинание 

  Poesía » De amor
498 0 2

Не ме ли помниш -"Твоето момиче",

не си ли спомняш как обичам.

Силно, чисто като пролетно кокиче,

но без слънце ще увяхна.

 

Със сърцето ми се случи,

любовта ти не получих.

А в чувствата си се закле,

да бих повярвала, но не.

 

Закле ме ти навеки

да не обичам всеки.

Днес някой мене ме обича,

споменът  за теб на капчици се стича...

     ...И умира!!!

© ЕЛЕНА ГОГОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??