11.12.2007 г., 11:22 ч.

Заклинание 

  Поезия » Любовна
495 0 2

Не ме ли помниш -"Твоето момиче",

не си ли спомняш как обичам.

Силно, чисто като пролетно кокиче,

но без слънце ще увяхна.

 

Със сърцето ми се случи,

любовта ти не получих.

А в чувствата си се закле,

да бих повярвала, но не.

 

Закле ме ти навеки

да не обичам всеки.

Днес някой мене ме обича,

споменът  за теб на капчици се стича...

     ...И умира!!!

© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??