25 may 2022, 10:55

Заключена за нас 

  Poesía » De amor
155 0 0

    

    Заключена за нас

 

Къде изчезват светлините?

Къде е вятърът щастлив?

Къде е слънцето във дните?

Къде е поривът красив?

 

Светът е скучен, прозаичен

и времето едва върви,

и ти си някъде далечен –

без чувства, обич и мечти.

 

От болка страда тишината

и дълго, дълго тя мълчи,

погубена е красотата,

от самотата как боли.

 

През разстояния, пространства,

зад тези сини планини

заключена за нас остава

любов от приказни страни.

               Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??