20 jul 2010, 13:19

Закотвена (?) 

  Poesía » De amor
614 0 2

Котва си хвърлил.
Във мен!!!
Надолу ме теглиш!  Към себе си.
Вечно да нося твоето бреме.

 

Котва си хвърлил.
Във мен!!!
А съм цвят и море, и небе, и живот.
Но във плен.

Котва си хвърлил.
Но и тя ще ръждяса.


... Със мен.

© Полина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??