Котва си хвърлил.
Във мен!!!
Надолу ме теглиш! Към себе си.
Вечно да нося твоето бреме.
Котва си хвърлил.
Във мен!!!
А съм цвят и море, и небе, и живот.
Но във плен.
Котва си хвърлил.
Но и тя ще ръждяса.
... Със мен.
© Полина Всички права запазени