12 sept 2007, 8:54

Закъсняла благодарност 

  Poesía
734 1 2
 

 Закъсняла благодарност


Благодаря на родителите си,

че ми дадоха тяло,

в което душа да разпростра...


Благодаря на учителите си,

че в мен създадоха цяло

съзвездие от чудеса...


Благодаря на приятелите си,

че усетиха моето свято

желание за свобода...


Благодаря на  мечтите си,

че не допуснаха бялото

да ме покрие със самота...

© Павлина Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??