12.09.2007 г., 8:54 ч.

Закъсняла благодарност 

  Поезия
670 1 2
 

 Закъсняла благодарност


Благодаря на родителите си,

че ми дадоха тяло,

в което душа да разпростра...


Благодаря на учителите си,

че в мен създадоха цяло

съзвездие от чудеса...


Благодаря на приятелите си,

че усетиха моето свято

желание за свобода...


Благодаря на  мечтите си,

че не допуснаха бялото

да ме покрие със самота...

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??