14 feb 2010, 22:26

Закъсняла любов 

  Poesía » De amor
1018 0 12

Моя закъсняла любов,

като пролет след безкрайна зима,

как да не повярвам в теб -

виж, кокичета има!

 

Не ме кори с поглед сведен, че пия жадно,

сякаш упоен, от устните ти топли

сетната надежда.

 

Ела... седни до мен,

подай ръката си

тъй нежна!

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??