14.02.2010 г., 22:26 ч.

Закъсняла любов 

  Поезия » Любовна
1019 0 12

Моя закъсняла любов,

като пролет след безкрайна зима,

как да не повярвам в теб -

виж, кокичета има!

 

Не ме кори с поглед сведен, че пия жадно,

сякаш упоен, от устните ти топли

сетната надежда.

 

Ела... седни до мен,

подай ръката си

тъй нежна!

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??