Аз отдавна на земята съм родена,
но ти откри ме и създаде ме отново...
Аз искам да съм първата за тебе,
която нови чувства ще ти подари.
Ще ти предложа закъсняла среща
и тя ще бъде първата за нас...
Ще ти подам ръка
и така светът ще стане хубав,
изпълнен с трепетни очаквания...
И макар да идвам късно аз,
искам последна в тебе да се влюбя
и да те даря с най-голямата и истинска любов!
© Дддд Todos los derechos reservados