19 dic 2018, 10:21

Закъсняло писмо 

  Poesía
321 0 2

С тях заобичах 
книгите, стиховете
и поетите...

Дълго топлеха
старите ти писма.

После стоплиха тате
взрян във камината.

Сега е сух студ -
суша в Ледената епоха.

Напиши ми писмо.
Запазих поне
пощенската кутия...

© Миглена Цветкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??