3 may 2015, 16:18

Закъсняло слънце 

  Poesía » De amor
367 0 3

                                       Закъсняло слънце

 

Закъсняло слънце ме огрява

и стопля моята душа.

Сърцето ми с любов дарява,

с нежност ме обсипва. Или греша?

 

За вечност не мога да мечтая.

Но тръпнещата ми снага

ще спре ли да бленува,аз не зная.

Копнея и жадувам те сега.

 

Не знам дали скрупули ще имам

през деня или през нощта.

Искам от живота аз да вземам,

от щастие силно да крещя.

 

Не мога да кажа дали съм права.

Този лукс с какво го заслужавам.

Живях и работих не за слава,

но силна обич притежавам.

 

Тъй чисто е моето сърце,

омраза никога не бе събрало.

На показ ще покажа моето лице,

гальовна нежност не разбрало.

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ти мила приятелко. лека вечер.
  • Благодаря ти Стойне. Поздрав от мене. Поклон пред твоите думи.Благодаря
  • "Тъй чисто е моето сърце,
    омраза никога не би събрало.
    На показ ще покажа моето лице,
    гальовна нежност не разбрало."Една творба за любовта. Онази всеотдайната любов.
    Поздрав от мен и ползотворна вечер!
Propuestas
: ??:??