28 abr 2010, 21:14

Залез 

  Poesía
473 0 2

 


В тъмния ъгъл

на Залеза.

Точно под него

-там, в ляво...

Запалени

прегарят мислите ми,

тъжно пременени.

Пречистени от

чувствата мъгляви,

усмихват се очите ми

погалени.

Зеници две

до болка разширени.

А Залезът величествен сияе

в краските лилави.

Някак мимоходом

последният му лъч

помахва ми...

За сбогом!

Б.Калинов 28.04.2010г.

Пловдив

 

http://www.playcast.ru/view/1211198/825e58b54a796ea142cc8177beb3d7a1d5f8b2edpl

© Борис Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Сърдечни благодарности!!!
    Такъв хубав отклик ми стига...
    Б.
  • А Залезът величествен сияе
    в краските лилави.
    Някак мимоходом
    последният му лъч
    помахва ми...
    За сбогом!

    Твоят залез докосна душата ми...
    Поздрави!
Propuestas
: ??:??