Къде изчезна безследно?
Забрави ли времето заедно?
Забрави ли – сърцето е бедно
без тебе щом е сега...
Помниш ли белите брези?
Помниш ли нашите мигове?
В очите ти тези сълзи
помнят ме до болка познат...
На брега на реката,
стисках силно твоята ръка.
Заедно туптяха сърцата
и се питам къде си сега...
© Никола Станиславов Todos los derechos reservados