18.04.2017 г., 19:56 ч.

Залез 

  Поезия » Любовна
189 0 0

Къде изчезна безследно?

Забрави ли времето заедно?

Забрави ли – сърцето е бедно

без тебе щом е сега...

 

Помниш ли белите брези?

Помниш ли нашите мигове?

В очите ти тези сълзи

помнят ме до болка познат...

 

На брега на реката,

стисках силно твоята ръка.

Заедно туптяха сърцата

и се питам къде си сега...

© Никола Станиславов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??