12 may 2006, 11:51

Залез  

  Poesía
674 0 6

След залеза на мойта младост,
ще срещна с гордост старостта,
със спомена,че те обичах
и че от теб обичан бях.

Какво, че туй е вече спомен,
какво от туй,че ме боли.
Ще знам поне, че съм обичал
и, че тази обич беше ти.

Какво, като очите ми все тебе търсят.
Какво, като сърцето ми кърви.
Да знам, е важното,че си щастлива
сега, където и да си.

Със спомена за твоите целувки,
ще побелеят моите коси.
А безсънните ни нощи изживени,
ще ме преследват и в смъртта дори.

© Росица Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??