28 abr 2013, 20:12

Залез в зелено 

  Poesía
366 0 3

До мене небето ми слезе

и в него си то ме зави.

А слънцето в мене залезе

и тялото то ми взриви.

 

Превърнах се аз на Вселена

от малки парченца небе.

Кръвта ми изтече зелена,

а ужким червена тя бе.

 

И залезът грейна в зелено.

Превърна се в пролетен ден.

Сърцето остана червено

на вас да напомня за мен.

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??