17 mar 2008, 13:21

Залезът падна... 

  Poesía » De amor
635 0 0
 

„Залезът падна... Спиш ли?"

Стефан Цанев

 

ЗАЛЕЗЪТ ПАДНА...

Настръхнал, отчаян и дързък.

Залезът...

Настръхнал от очакване,

неволно потреперваше,

а острите му, жадни ириси

проблясваха във мрака.

Отчаян до полуда,

страшен,

той падна на колене.

И беше дързък, дързък

... като теб.

Събудих се... Ти

прекрачваше прага

на моята стая.

© Радост Станчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??