Защо не вино,
като нямам теб?
А защо не, някак
замества те.
Защо ти бавно забравяш се?
Защо?
Така аз
обичам те ?
Виното в кръвта ми.
Ти – в главата ми.
Виното така преминава в мен,
А ти така опияняваш ме.
С очите ти кафяви,
с устните ти влажни.
Опитвам да забравя,
В случай, че не знаеш.
Но само аз си зная
как невъзможно е
да те забравя.
© Михаела Todos los derechos reservados