11.12.2016 г., 0:25 ч.

Замес(ти)тел 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
531 0 0

Защо не вино,

като нямам теб?

А защо не, някак 

замества те.

 

Защо ти бавно забравяш се?

Защо?

Така аз

обичам те ?

 

Виното в кръвта ми.

Ти – в главата ми.

Виното така преминава в мен,

А ти така опияняваш ме.

С очите ти кафяви,

с устните ти влажни.

 

Опитвам да забравя,

В случай, че не знаеш.

Но само аз си зная 

как невъзможно е 

да те забравя.

 

 

 









 

© Михаела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??