Заместители си търся, имитации,
търся просто някой нов
достоен за внимание и за овации,
способен да замести твоята любов!
Много време търся вече,
опитах толкова различни устни,
а резултатът е плачевен,
няма никъде такива - като твойте вкусни!
Усещах допири и ласки, и милувки,
нежни, груби - все неподходящи
за заместители на твоите целувки,
изморих се от мъже пълзящи...
Изглежда вече е прието
да се живее без "Обичам те"...
Кое е нещото, което
го замества? Бройките?!
© Таня Момчева Todos los derechos reservados
да се живее без "Обичам те"...
Кое е нещото, което
го замества? Бройките?!"
За жалост днес това е истина!Не е важна бройката!Достатъчно е да намериш любовта в точния човек,и да я съхраниш .В това се крие истината за щастието!Поздрав!