26.11.2011 г., 23:13 ч.

Заместител 

  Поезия » Любовна
603 0 1

Заместители си търся, имитации,

търся просто някой нов

достоен за внимание и за овации,

способен да замести твоята любов!

 

Много време търся вече,

опитах толкова различни устни,

а резултатът е плачевен,

няма никъде такива - като твойте вкусни!

 

Усещах допири и ласки, и милувки,

нежни, груби - все неподходящи

за заместители на твоите целувки,

изморих се от мъже пълзящи...

 

Изглежда вече е прието

да се живее без "Обичам те"...

Кое е нещото, което

го замества? Бройките?!

© Таня Момчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Изглежда вече е прието

    да се живее без "Обичам те"...

    Кое е нещото, което

    го замества? Бройките?!"

    За жалост днес това е истина!Не е важна бройката!Достатъчно е да намериш любовта в точния човек,и да я съхраниш .В това се крие истината за щастието!Поздрав!

Предложения
: ??:??