7 dic 2012, 11:39

Заминаване 

  Poesía » Otra
439 0 1

 

Настъпи миг да се разделим

със своя град роден и любим.

На път потегляме сега,

за да открием нашата съдба.

 

Ще изплуват мигове добри

от нашите детски и юношески спомени,

но за наша жалост и тъга,

родната ни стряха напускаме сега.

 

Но си обещаваме в тоз час

да се върнем пак в града наш

и отърсени от своята тъга

да запълним празнината в нашите сърца.

 

© Валентин Блажев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??