Настъпи миг да се разделим
със своя град роден и любим.
На път потегляме сега,
за да открием нашата съдба.
Ще изплуват мигове добри
от нашите детски и юношески спомени,
но за наша жалост и тъга,
родната ни стряха напускаме сега.
Но си обещаваме в тоз час
да се върнем пак в града наш
и отърсени от своята тъга
да запълним празнината в нашите сърца.
© Валентин Блажев All rights reserved.