5 sept 2011, 0:06

Замислената вечер 

  Poesía » De amor
1474 0 34

Замислената вечер

 с разплетени коси,

завърта се ефирно,

усмихва се дори

на щурчовата песен –

вълшебство тя таи,

докосва  фино

 уморените очи,

най-нежно ги целува

 и влюбено шепти…

© Росица Танчева Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??