Sep 5, 2011, 12:06 AM

Замислената вечер 

  Poetry » Love
1522 0 34

Замислената вечер

 с разплетени коси,

завърта се ефирно,

усмихва се дори

на щурчовата песен –

вълшебство тя таи,

докосва  фино

 уморените очи,

най-нежно ги целува

 и влюбено шепти…

© Росица Танчева All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??