19 ene 2018, 13:38

Замръзнали пеперуди 

  Poesía
288 1 1

Замръзнали пеперуди
Елеонора Крушева

 

 

Не ми се стъпя по замръзналите улици,
като студени статуи стоят
живеещите там..
и не обичат аромат на люляци,
отдавна са забравили,
пеперуди как летят.
Не обичат и не говорят за любови,
измислица била...и имала лимит,
по техните житейски друми,
минават други правила,
и превиват натежелия им гръб.
Когато през сърца са минали,
без да вземат и дадат любов,
някой ден в себе си съзират
замръзналите пеперуди,
безлетежни,пусти и бездушни-
да стоят
А за други те живеят,
с усещане за пролет
и душите им копнеят,
за обич и за полет!

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??