3 ago 2010, 7:01

Занапред не обещавай 

  Poesía
1097 1 4
Не говори...
Мълчи!
Не искам думи лъжовни...
Не ме поглеждай...
Спри!
Не искам и поглед виновен...
Не стой така...
Недей!
Знам, че не чакаш признание...
Не искам лъжи,
не искам в любов обяснение.
Не искам сълзи,
не искам драматизиране.
Писна ми вече от фалшиви истории.
Неистини и на любов пародии.
Писна ми с надежда да чакам...
С нея да лягам, с нея да ставам.
Телефона до сърцето да държа
или да плача под дъжда.
Край!
Спри, не говори!
Нека да се насладим!
Отпусни се.
Докосни ме.
Живей за момента.
Занапред не обещавай.
Каквото трябва, ще се случи.
Не ме лъжи, не ме разигравай.
Нека страстта между нас да се отключи!!!

© Габриела ЛИСИЧКАТА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??