17 jun 2011, 9:57

Запали ме в твоя стил 

  Poesía » Erótica
1122 0 0

Запали ме в твоя стил

 

 

Поне веднъж посмей,

без дъх ме остави,

докрай ме разпилей

със пламенни очи.

Раздавай се безкрайно,

вкуси от моя огън,

привличай ме омайно,

без твоя стил не мога.

С искрен поглед ме изпий,

нежно в мен се потопи,

там в леглото не заспивай,

сърцето никога не спи.

© Боряна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??