Запали ме в твоя стил
Поне веднъж посмей,
без дъх ме остави,
докрай ме разпилей
със пламенни очи.
Раздавай се безкрайно,
вкуси от моя огън,
привличай ме омайно,
без твоя стил не мога.
С искрен поглед ме изпий,
нежно в мен се потопи,
там в леглото не заспивай,
сърцето никога не спи.
© Боряна Все права защищены