Животът е любовен стих,
който препрочитах,
но днес случайно те открих
и нови трепети изпитах.
Ние с теб сме като строфа
от две кратки изречения.
В сюжет с любовна катастрофа,
копнежи, усложнения.
От теб разделя ме самичка
една точка помежду ни.
И макар съвсем мъничка,
тя ни прави просто думи.
Но неусетно да се размечтая,
драсвам ѝ една черта.
Точката е вече запетая
и наново пак чета.
© Anonymous Todos los derechos reservados