16 нояб. 2017 г., 09:50

Запетаи 

  Поэзия » Любовная
881 0 0

Животът е любовен стих,

който препрочитах,

но днес случайно те открих

и нови трепети изпитах.

 

Ние с теб сме като строфа

от две кратки изречения.

В сюжет с любовна катастрофа,

копнежи, усложнения.

 

От теб разделя ме самичка

една точка помежду ни.

И макар съвсем мъничка,

тя ни прави просто думи.

 

Но неусетно да се размечтая,

драсвам ѝ една черта.

Точката е вече запетая

и наново пак чета.

© Anonymous Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??