Nov 16, 2017, 9:50 AM

Запетаи 

  Poetry » Love
900 0 0

Животът е любовен стих,

който препрочитах,

но днес случайно те открих

и нови трепети изпитах.

 

Ние с теб сме като строфа

от две кратки изречения.

В сюжет с любовна катастрофа,

копнежи, усложнения.

 

От теб разделя ме самичка

една точка помежду ни.

И макар съвсем мъничка,

тя ни прави просто думи.

 

Но неусетно да се размечтая,

драсвам ѝ една черта.

Точката е вече запетая

и наново пак чета.

© Anonymous All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??