19 abr 2024, 21:47

Запетайка 

  Poesía » Filosófica
66 2 0

  Когато слънцето изпепели 
Земята ,тази  синя запетайка, 
далече някъде ще завали,
а Ева може би ще става  майка  

 

А всички ние, шепа звезден прах,
ще се  размесим  с хаоса в безкрая 
пречистени  от спомени и грях
спасени и от ада и от рая.  
 

© Димитър Димитров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??