19.04.2024 г., 21:47 ч.

Запетайка 

  Поезия » Философска
61 2 0

  Когато слънцето изпепели 
Земята ,тази  синя запетайка, 
далече някъде ще завали,
а Ева може би ще става  майка  

 

А всички ние, шепа звезден прах,
ще се  размесим  с хаоса в безкрая 
пречистени  от спомени и грях
спасени и от ада и от рая.  
 

© Димитър Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??