5 ene 2007, 22:55

Започнах да те забравям 

  Poesía
730 0 4

Започнах да те забравям.
И аз не зная как.
Мислите за теб изоставям
и не изпитвам вече мрак.
Слагам си ледена маска-
щом минаваш край мен.
Пристягам си черна препаска
и минава моя ден.
Когато те видя със друга,
отварям широко очи.
Не искам да живея в заблуда,
нека капят горещи сълзи.
Ако случайно сме заедно на забава,
танцувам и се усмихвам без да спра.
Не,няма да видиш,че сърцето страда,
от това че не съм твоя жена.
Когато другите говорят за нас,
ги гледам с широка усмивка.
Позволявам им шумно да спорят
и ги отминавам с въздишка.
Започнах да те забравям-
не,това е лъжа!
Защото дори и да не осъзнавам-
все още си ми в ума!

© Ванина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??