Струи от кичурите шоколад
и фина прелест в лед гори,
разстила ангелът крила над ад,
во веки твойта хубост да цъфти!
И вече дяволът сломил,
топя се в облаците меки,
зарад теб, дете, унил,
разбунвам мъртвите си клепки.
© Николай Делин Todos los derechos reservados