28.11.2023 г., 15:55 ч.

Зарад Теб 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
188 0 0

 
 

        Струи от кичурите шоколад

          и фина прелест в лед гори, 

       разстила ангелът крила над ад, 

       во веки твойта хубост да цъфти!

 

            И вече дяволът сломил,

           топя се в облаците меки, 

              зарад теб, дете, унил, 

      разбунвам мъртвите си клепки.

© Николай Делин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??