17 ene 2010, 10:33

Заради теб 

  Poesía » De amor
645 0 0

Заради теб

 

Заради теб мила моят свят сега е пак цяло

Заради теб любов живее отново в душата ми

Заради теб аз имам смях в очите ми

Заради теб не се страхувам сега от злото

Ти си моята мечтана от много време любов

Ти си моята красива и вълшебна фея

Ти си ми стълб моя защитница си ми

Искам те да си с мен през всички сезони

Моята любов към теб е чиста и безгранична

И в пространството и във времето

Тя расте силно във всекидневието

От мисълта че ще бъдеш винаги моя

И когато се венчаваме пред олтара

Аз ще казвам Да ти си жената на моя живот

 

© Радослав Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??