Заради теб
Заради теб мила моят свят сега е пак цяло
Заради теб любов живее отново в душата ми
Заради теб аз имам смях в очите ми
Заради теб не се страхувам сега от злото
Ти си моята мечтана от много време любов
Ти си моята красива и вълшебна фея
Ти си ми стълб моя защитница си ми
Искам те да си с мен през всички сезони
Моята любов към теб е чиста и безгранична
И в пространството и във времето
Тя расте силно във всекидневието
От мисълта че ще бъдеш винаги моя
И когато се венчаваме пред олтара
Аз ще казвам Да ти си жената на моя живот
© Радослав Георгиев Всички права запазени