15 sept 2016, 23:49

Заръка 

  Poesía
391 2 2

Заръка

 

Когато почне много да се трупа

и стават важни маловажните неща,

и къташ чувствата си като във хралупа,

преглъщай болката. Огледай си света.

 

Недей! Не дърпай своята десница.

Подай и другата. И здравно дръж.

Така ни е устроил той - Светеца.

Жената да съм аз, а ти пък - мъж.

© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??