Заръка
Когато почне много да се трупа
и стават важни маловажните неща,
и къташ чувствата си като във хралупа,
преглъщай болката. Огледай си света.
Недей! Не дърпай своята десница.
Подай и другата. И здравно дръж.
Така ни е устроил той - Светеца.
Жената да съм аз, а ти пък - мъж.
© Мари Елен- Даниела Стамова All rights reserved.