23 ago 2022, 9:45

Заръка за вечност 

  Poesía » Civil
306 1 3

 

На онези, които не парадират,
а скромно свеждат глава.
Ще кажа да творят и да не спират -
в това е истинската свобода.

 

На скромните, отрудените хора,
които не ридаят, а горят,
ще завещая на деня простора,
по който устремено да вървят.

 

А хората със главно "Ч" заричам
далече да стоят от пропастта,
на вечна вярност и чест ги обричам,
че в техните ръце е вечността...

 

 

© Наташа Басарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??