7 ene 2007, 14:18

Защо? 

  Poesía
547 0 2
                                          Защо?
 
                           Сама - гледам звездното небе.
                           Чувствам се толкова тъжна.
                           Коя звезда си ти кажи,
                           как може толкова да ме боли?
                           Защо отиде си сега,
                           наистина те обичам с цялата си душа...
                           Кажи коя звазда си ти любими?
                           Мислех,че ме лъжеш и мразех те - прости ми!
                           Чувствам се толкова виновна за това...
                           Защо,защо си отиде сега,
                           Когато разбрах,че нямаш вина?
                           Толкова въпроси без отговор и край...
                           Искам да съм с теб във вечния безкрай...
                           Коя звезда си ти...
                           мога само да гадая...
                           Защо отиде си сега
                           и остави ме сама...сама на света...
                           Обгърната от вечната тъга,
                           Знам, знам, че нямаш вина...
                          

© Катерина Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благорадя ти много!!!Наистина е много тежко да си сам обаче лошото е , че живота е така устроен и ние за жалост сме безсилни да го променим!
  • Много е тъжно!
    Много е тежко да си сам/а!
    Дръж се!
    След мрака винаги идва светлина!
    Браво и Поздрав за стиха!
    Отличен-6
Propuestas
: ??:??