Разбъркани мисли опитвам се в главата си да подредя
и чрез словото в рими да изредя,
но е трудно да се изразя,
опитвайки се да ви поразя.
Мъча се да овладея чувствата си,
а какво са те в същността си?
Защо живея?
Защо плача и се смея?
Защо понякога ме боли
и следва порой от сълзи?
Понякога пък сърцето от радост кипи
и не мога да се побера в себе си, защо ли?
Има ли смисъл във всичко това?
Има ли смисъл да продължавам да живея в действителността?
Толкова грозна и фалшива е тя!!!
© Ани Todos los derechos reservados