26.12.2007 г., 21:55 ч.

Защо? 

  Поезия
592 0 1
 

Разбъркани мисли опитвам се в главата си да подредя

и чрез словото в рими да изредя,

но е трудно да се изразя,

опитвайки се да ви поразя.

Мъча се да овладея чувствата си,

а какво са те в същността си?

Защо живея?

Защо плача и се смея?

Защо понякога ме боли

и следва порой от сълзи?

Понякога пък сърцето от радост кипи

и не мога да се побера в себе си, защо ли?

Има ли смисъл във всичко това?

Има ли смисъл да продължавам да живея в действителността?

Толкова грозна и фалшива е тя!!!

 

© Ани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??