6 jul 2008, 13:25

Защо? 

  Poesía » De amor
681 0 1
 

Защо не ме поглеждаш в очите?

Защо не смееш и дума да ми кажеш?

Има нещо - усещам!                           

Има друга...

Защо криеш от мен?...

Защо ме караш да чувствам вина?...

Какво даде ти тя?

Какво не дадох аз?

Ако искаш си върви - не ме жали!

Върви при нея, хайде, не се обръщай...

Не се обръщай, за да не видиш

как след теб се влачи с последни сили любовта ми!

© Диди Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??