6.07.2008 г., 13:25 ч.

Защо? 

  Поезия » Любовна
673 0 1
 

Защо не ме поглеждаш в очите?

Защо не смееш и дума да ми кажеш?

Има нещо - усещам!                           

Има друга...

Защо криеш от мен?...

Защо ме караш да чувствам вина?...

Какво даде ти тя?

Какво не дадох аз?

Ако искаш си върви - не ме жали!

Върви при нея, хайде, не се обръщай...

Не се обръщай, за да не видиш

как след теб се влачи с последни сили любовта ми!

© Диди Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??